Review: By Vicky januari feestelijke editie (unboxing video)

By Vicky bestaat alweer 1 jaar!

En dat vieren ze met hun abonnees. Ik mocht de januari box reviewen. Het komt erg vertraagd op de site (bewerkingsprogramma werkt niet meer op mijn pc). Maar na een paar keer filmen lukte het mij om het op youtube te krijgen met zo min mogelijk bloopers. Ik hoop dat het mij lukt om mijn laptop in orde te krijgen zodat ik voortaan filmpjes gewoon kan bewerken. Hiervoor deed ik het bewerken soms op iemand anders laptop, maar het moet natuurlijk gewoon op mijn eigen ASUS kunnen.

Ik wilde jullie kennis laten maken met deze box van By Vicky. Met deze box heb ik volgens mij nu echt ALLE cosmetica boxen laten zien op mijn blog. De review van de glossybox van februari komt er ook nog aan (morgen online) … en volgende week die van de Stylecase. Hierna wordt het weer rustig op het gebied van boxen 😉 Op de site van By Vicky kun je een abonnement nemen of een speciale editie bestellen.

Het is even een overvloed van reviews over boxen, I know, maar wees gerust. Vandaag ga ik naar de Clean White salon in Tilburg samen met Marjam van AShopaholicOnTheRun, waar onze tanden weer prachtig wit(ter) worden. Een paar weken geleden waren wij aanwezig bij de opening van deze salon. Hier komt dus zeer binnenkort een verslag over!

Wens jullie allemaal alvast een fantastisch weekend toe! Have fun (en werkse als je helaas moet werken natuurlijk) en ik zie jullie volgende week weer met nieuwe artikelen.

xoxo Fleur

Deze producten zijn opgestuurd ter review door een bedrijf/merk.
Advertenties

Over fleursbeautytips

Student PABO (leerkracht basisonderwijs, 4e jaar) en mijn passie is visagie =)
Dit bericht werd geplaatst in Goodiebag & boxen, Informatief en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Review: By Vicky januari feestelijke editie (unboxing video)

 1. chucky1012 zegt:

  Gefeliciteerd vichy. Mooie box en heel sierlijk! Het masker lijkt me goed werken. Leuk de nagellak!. Kling…..;-) Een klok werkt ook door….hihihihihi

 2. Ik kende de box al. Maar in September hadden ze hun 1e box?! Wat raar. Leuke inhoud!

  • Hai Daniëlle! Oh, ik wist niet dat ze in september waren begonnen. Inderdaad een beetje raar als dat klopt, want dan bestaan ze natuurlijk nog niet 1 jaar… Ik ga het even uitzoeken en kom hier later nog op terug! Thanx voor de reactie!

   • Graaggedaan! 🙂 Ik kreeg namelijk in Oktober de eerste box van hun en op het kaartje stond nog september. Dus de box was nog van September en toen was het hun allereerste box.

    • Wat vreemd dat ze dan 1 jarige bestaan gaan vieren in januari wanneer ze nog niet 1 jaar bezig zijn. Zal t nog even uitzoeken en kom er op terug. Ben wel benieuwd nu namelijk 😉

 3. Leuk filmpje! Die cupcake is echt adorable! 😀

 4. Helen zegt:

  Heel leuk filmpje! Je presenteert het ook lekker rustig en natuurlijk, even een lachmomentje vanwege je telefoon (ja, ik moest ook lachen om jouw gezicht haha). Ben met name benieuwd naar die masker!

Reacties zijn gesloten.