Winactie! Maak kans op €25 shoptegoed!

kerstversiering grapjeWIN WIN WIN

Nu Sinterklaas weer met de boot terug is naar Spanje (of eigenlijk Turkije natuurlijk), is de tijd aangebroken om de kerstboom in huis te halen en weer op te tuigen. Misschien heb je de kerstboom al staan of moet je er nog eentje halen… Ik ken iemand die de kerstboom ieder jaar, opgetuigd en al, bewaard in de schuur! Best slim eigenlijk =)

Moet jij nog shoppen voor een leuk kerstcadeau? Lees dan zeker verder…

Nog nooit heb ik een kerstboom in huis gehaald. Waarom niet? Tja, ruimtegebrek vooral. Op mijn 18e heb ik het ouderlijk huis verlaten en wanneer je op een kleine kamer zit in de stad, dan is een kerstboom in huis halen niet direct praktisch. Natuurlijk haal ik wel wat decoraties tevoorschijn. Dit jaar zit ik er zelfs over na te denken om dan voor het eerst een kerstboom te gaan kopen! Wat ík allemaal zal gaan inzetten om het warm en knus te maken in huis zijn: een snoer met kleine lichtjes ophangen, hartjes (eigenlijk voor in de kerstboom) ophangen aan de muren, een paar kerststukjes neerzetten met vooral robuuste kaarsen en wat kerstgroen. Ik hou niet zo van teveel tierlantijnen in huis halen. Het wordt dus wel gezellig met kaarsen en lichtjes maar niet al teveel poes pas.

Kerstboom sticker voor op de muur

Haha, wat vind je van deze muur sticker?! Dat was een goed idee geweest voor al die jaren op kamers! Gelukkig heb ik nu meer ruimte nu ik samen woon en we meer dan één kamer hebben om in te richten.

Bij mij thuis geven we geen cadeautjes weg met Kerst. Ik moet zelfs nog Sinterklaas vieren (komend weekend)! Maar misschien kan jij nog wel wat hulp gebruiken van deze Kerstman (vrouw)…

Ik mag namens webshop Cadeau.nl een mooi kerstcadeau weggeven!

Als je mee doet aan mijn winactie, maak je kans op €25 shoptegoed van Cadeau.nl! Wat moet je doen om kans te maken op deze te gekke prijs? Niet veel dit keer, lees maar snel verder.

Voorwaarden voor deelname:

 1. Je geeft je op vóór woensdag 19 december 23:59 door een reactie achter te laten, woont in Nederland of België en geeft een geldig mailadres op in de daarvoor bestemde balk (zie reactie vakken).
 2. Je volgt mij én/of Cadeau.nl via minimaal één kanaal, hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Kies zelf op welke manier jij mij (en Cadeau.nl) het liefste wilt en kunt volgen. Mocht je mij al ergens volgen (die kans is natuurlijk groot 😉 haha) geef dat dan ook even. Dit telt natuurlijk gewoon, je hoeft dus niet te gaan ontvolgen en volgen 😉

Er zijn dus slechts 2 simpele voorwaarden dit maal. Ik zou zeker een kansje wagen! Hoe handig om nu met deze dure maand lekker shoptegoed te winnen =)

N.B. vertel in je reactie waar je mij en Cadeau.nl volgt (eventueel je gebruiksnaam als deze afwijkt van je opgegeven naam voor de winactie), anders kan ik nooit controleren waar je mij nu volgt en wat je allemaal hebt gedaan voor EXTRA winkansen. Doe je dit niet, dan kan ik helaas je extra winkansen niet meetellen. Dit is dus helemaal je eigen verantwoordelijkheid.

– Volg ons op Twitter (twitter van Cadeau.nl) en tweet de volgende tekst: ‘RT & follow @fleursbeautytip en @cadeaunl om kans te maken op €25 shoptegoed, check hier de voorwaarden en geef je op: http://wp.me/pUrCf-15f ‘

– Volg mij op Facebook en/of Cadeau.nl op Facebook en like & share de actie daar (via mijn facebookpagina of de linkjes).

– Geef je op voor updates (nieuwsbrief) van mijn blog door je email adres in te vullen in het menu rechts (de knop ‘ik word lid!’). Wanneer een nieuw blog online is gekomen, ontvang jij direct een mail!

– Volg mij op Bloglovin’ en vergeet niet deze actie te liken daar! (Bloglovin’ is een heel handig medium om overzichtelijk blogs te kunnen volgen, account aanmaken is simpel)

– Abonneer je op mijn You Tube kanaal om geen enkel nieuw filmpje te missen =)

– Volg mij op instagram door mijn accountnaam daar op te zoeken: fleursbeautytips en like daar de afbeelding van deze winactie.

Ben jij al enthousiast en wil jij wel kans maken op deze prijs? Ik kies niet zelf een winnaar, maar stop alle deelnemers (inclusief de extra winkansen) in de fruitmachine. Dan rolt er dus geheel willekeurig een winnaar uit! Via een print screen zal ik hier in deze blogpost een edit plaatsen om de winnaar officieel bekend te maken.

Ik mail alleen de happy winnaar en zal via oa. twitter de naam van de winnaar bekend maken (niet door een mention, maar gewoon de voornaam). Reageert de winnaar niet binnen 4 werkdagen, dan stop ik de overige deelnemers opnieuw in de fruitmachine om een nieuwe winnaar te kiezen. Check dus goed je inbox én je ongewenste mail na de sluitingsdatum 😉

Heel veel succes!

Oh en niet vergeten hoor, de 10% korting op Cadeau.nl is nog steeds geldig! Je kunt t/m 1 jauari 2013 hier nog gebruik van maken. Neem dus zeker even een kijkje als je nog wilt webshoppen voor leuke kerstcadeaus en vul dan fleursbeautytipsEJ in het daarvoor bestemde vakje (waar je de codes zoals shoptegoed of korting kwijt kunt).

xoxo Fleur

Edit: De winnares is geworden … Maaike! Van harte gefeliciteerd!

Cadeau.nl winactie kerst cadeau 25E shoptegoed Maaike

Over fleursbeautytips

Student PABO (leerkracht basisonderwijs, 4e jaar) en mijn passie is visagie =)
Dit bericht werd geplaatst in Winacties !!! en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

29 reacties op Winactie! Maak kans op €25 shoptegoed!

 1. chucky1012 zegt:

  Goedemorgen Fleur, Ik zou graag willen hoe instagram werkt zodat ik aan deze leuke actie kan meeoen! Leuke actie! 😉

 2. chucky1012 zegt:

  Leuke actie ;-)! Ik like je blog op bloglovin en ook je fb page, follow ook via je you tube kanaal & ook de fb van Cadeau.nl en RT etc.! @chucky1012 Instagram heb ik niet! Fijne dag!;-)

  • Leuk dat je mee doet! Ik heb de foto’s nog niet geplaatst op Facebook en instagram en de Twitter retweet klopt ook nog niet haha! Maar ga dat zo recht zetten 🙂

   • chucky1012 zegt:

    Goedemorgen……. Ik heb nu geretweet @chucky1012,, geliked op je bloglovin, fb en de actie daar ook meteen geshared etc! 😉

    • Goeiemorgen! Ik heb alle foto’s nu erop gezet (linkjes van dit artikel). Zag al dat je die gevonden had 😉 Instagram kun je alleen gebruiken op een smartphone, op een laptop of pc werkt het niet. Het is een gratis app, en super leuk om je foto’s mee te bewerken wanneer je deze maakt met je telefoon!

 3. stacey zegt:

  leuke winactie weer Fleur 🙂

  Ik volgde jullie beide al – cadeau.nl op facebook en jij op twitter & bloglovin

 4. Jetske zegt:

  Leuke actie weer en heb de voorwaarden goed gelezen ;).

  Ik het geRT en geshared, volg jullie op twitter en FB, volg op Bloglovin’ en artikel geliked.
  https://twitter.com/JBVr/status/278814797636726784

 5. Wat een leuke actie! Zo’n cadeautje is meer dan welkom tijdens deze feestelijke dagen:D Ik duim dan ook heel hard en wens iedereen die meedoet heel veel succes!

  Ik volg zowel jou als cadeau.nl op facebook, ik volg je op Twitter en bloglovin’ en heb het artikel geliked!

  Liefs

  xoxo

 6. Menina zegt:

  Nou laat ik ook maar eens een keertje mee doen! 😉

  Ik volg jou overal Fleur, zelfs in de La Place!! Haha
  Cadeau.nl volg ik op twitter en facebook!

 7. Anita H. zegt:

  Ik doe mee! Voor de extra winkansen: met betrekking tot Bloglovin’, Facebook, Twitter en lid worden van de nieuwsbrief heb ik aan alle wensen voldaan.

 8. Babs zegt:

  Leuke winactie, ik doe mee!
  Ik volg jou en cadeau.nl op twitter, nu ook op facebook en heb me opgegeven voor je nieuwsbrief!
  Zou toch leuk zijn, zo’n extra kerstcadeautje hihi 🙂

 9. Sedanur Caglar zegt:

  Super leuk winactie ! Ik heb jou en cadeau.nl gevolgt op twitter en jullie beide facebookpagina’s geliket en de winactie gedeelt en leuk gevonde en en en ik heb je op bloglovin gevolgt en geliket 🙂
  groetjes xoxo

 10. Sedanur Caglar zegt:

  En ben vergeten te zeggen dat ik je nieuwsbrief ga krijgen(ik ben dus lid geworden) !
  Ik ben trouwens van Belgie 🙂

 11. Pingback: Producten uit de John Beerens beauty webshop! (video) | Fleur's Beauty Tips!

 12. En de winnares is…. *trom geroffel* … ! Edit: helaas moet ik de winnares wijzigen. Eerder liet ik weten dat de winnares al bekend was (ook op twitter). Helaas klopte de deelname niet (schreef dat ze zich had opgegeven voor oa. nieuwsbrief, maar dat is niet zo…). Vervelend dat het niet klopte voor deze persoon. Echter kan ik niet anders dan eerlijk blijven (eerlijkheid duurt het langst), en neem ik graag de moeite om alle namen opnieuw in te voeren minus de personen die toch niet hebben voldaan aan de voorwaarden. Ik kan alles controleren en moet dus deelnemers die alles wél netjes hebben gedaan zoals ze vermelden in de reactie natuurlijk voor laten gaan. In mijn ogen lijkt me dat niet meer dan normaal en het eerlijkst.

 13. Nou ik heb even goed nagekeken. Het wordt me niet makkelijk gemaakt, aangezien een aantal deelnemers niet laten weten hoe ik kan zien dat ze mij ergens volgen. De nieuwsbrief is heel gemakkelijk te controleren, aangezien ik dan het mailadres die je achter laat in je reactie direct kan checken met de nieuwe abonnees 😉 ja, de rest kan ik ook wel controleren, maar als je geen naam opgeeft en je naam niet overeenkomt met de naam in het reactie vakje…. ach, ik ben een tikkeltje mild geweest. Wel heb ik de grens getrokken met niet geldige deelname… (niet meer dan logisch toch?)

  Oké genoeg uitleg… de winnares is geworden: Maaike! Van harte gefeliciteerd meis! Mailtje komt er nog aan met alle uitleg!

  Er komt nog een print screen aan als edit in het artikel hier boven alle reacties, zoals ik meestal doe wanneer ik de fruitmachine methode heb gebruikt voor de winactie =)

  • Ike zegt:

   Zie mijn mailadres en naam wel in de reactie vakjes?
   Ik follow je op twitter: @chucky1012.
   Op bloglovin follow ik je en daar is mijn naam: Ike
   Mijn email: (edit: ik heb even je gegevens verwijderd… anders krijg je spam namelijk, in jouw inbox bedoel ik dan haha)

   • Het ging ook niet om jouw deelname! Haha. Het was één iemand die ik ook moest buiten sluiten van deelname aangezien ik kon zien dat haar mailadres helemaal niet staat tussen de mensen die mij volgen via de nieuwsbrief. Alleen ik wil liever niet de naam erbij gaan noemen. De persoon die niet aan alles heeft voldaan volgens de reactie, die weet het zelf denk ik wel 😉 Jouw deelname klopte super en was juist duidelijk, wees gerust.

  • Ike zegt:

   Correctie…..
   k vergat net bij bovenstaande reactie per ongeluk in het mailadres vakje de letter h.

   • Ik heb al een nieuwe winnaar bekend gemaakt! Je had alles goed gedaan meis hoor, dus je stond netjes in de fruitmachine. Volgende keer beter. Nog genoeg winacties die komen haha.

 14. Ike zegt:

  Nog even dit bij wordpress is mijn naam chucky1012

 15. chucky1012 zegt:

  Oh, dat geeft niet hoor…..ok! 😉 Dan weet ik dat het van mij in ieder geval klopt!

Reacties zijn gesloten.