RTL4: Shopping Queens – win Fashioncheques!

FASHIONISTA’S OPGELET!
Win voor €1.000,- aan fashioncheques!

Binnenkort komt RTL4 met een nieuw programma: Shopping Queens. Het programma zal elke werkdag worden uitgezonden. Vijf deelnemers zullen het tegen elkaar gaan opnemen in een week tijd (net zoals ‘Wie is de chef?’). De uitdaging is dat ze voor een speciale gelegenheid een outfit moeten gaan scoren voor een vast budget. Terwijl één deelnemer zal gaan shoppen op de dag van haar beurt, zullen de andere deelnemers gaan neuzen in de kledingkast van deze fashionista om zo haar smaak beter te leren kennen.

De deelnemers showen hun gekochte kleding op een heuse catwalk en de overige vier deelnemers geven punten. Stylist Fred van Leer zal de jury aansterken! En volgens RTL zijn ongezouten mening geven =)

Hij was de coach van de deelnemers van Hollands Next Top Model (“roekoekoe”). Tijdens de weekfinale zal worden bepaald, aan de hand van de behaalde punten, wie van alle deelnemers de Shopping Queen zal worden en naar huis mag met het mega bedrag van €1.000,- aan fashioncheques!

Wil jij je hiervoor opgeven? Dat kan! Als je op deze pagina van RTL4 alles netjes invult, heb je de kans mee te mogen doen aan het programma. Je moet beschikbaar zijn in de periode van 27 februari t/m 13 april.

Heel veel succes mocht je je hiervoor opgeven! Zet hem op! En ik zal vast en zeker gaan kijken want ik ben erg benieuwd naar dit programma.

xoxo Fleur

Bron afbeelding 2: www.outlet-shopping-nederland.nl
Advertenties

Over fleursbeautytips

Student PABO (leerkracht basisonderwijs, 4e jaar) en mijn passie is visagie =)
Dit bericht werd geplaatst in Fashion, Informatief, Winacties !!! en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

10 reacties op RTL4: Shopping Queens – win Fashioncheques!

 1. debby zegt:

  erg leuk. Heb er alleen zelf niet zoveel behoefte aan om met mijn gezicht op de tv te komen. Maar kijken ga ik zeker…..

 2. Juliet zegt:

  Heel erg leuk lijkt me het, ben heel benieuwd. Alleen er zelf aan meedoen? nee dat niet haha!

 3. Ik heb inmiddels ook een voorstukje gezien, ben zo benieuwd of ik het leuk ga vinden! Ik zou ook niet snel aan zoiets mee doen hoor.

 4. Julia... zegt:

  ik ga t denk ik ook wel kijken, Maar mee doen… nee dat niet 🙂

 5. sumey zegt:

  ik heb me opgegeven maar ik wil niet meer… k hoop dat ze dit zien. het feit dat de andere deelnemers in mijn kasten gaan neuzen staat mij niet aan.

  • Je kunt ze beter een mail sturen dat je niet meer wilt. Maar waarschijnlijk is dat niet nodig, want ze zullen toch eerst contact met je opnemen voordat je echt deel kunt nemen. Ik zou me geen zorgen maken.

 6. Hey ik kwam net je stukje tegen en ik ben super geboeid. Er zitten een hoop uren in de pagina, of niet? Geweldig, ga zo door!.

 7. alischa zegt:

  een goede dag dames wilde me grrag opgeven maar weet niet echt hoe het moet zouden jullie me willen uitlegen hoe het moet x

 8. Indii zegt:

  Leuk!

Reacties zijn gesloten.