Nice memories #1

Mijn blog bestaat alweer een jaar (+ 4 maandjes) en het viel mij op dat ik maar weinig persoonlijke blogs schrijf. Foto’s van mijn leven kom je ook nog niet tegen op mijn blog. Daar wil ik vandaag verandering in brengen. In deze post zul je foto’s uit mijn leven terug zien. Een selectie van leuke momenten die ik graag met jullie wil delen. Van een aantal mensen weet ik dat ze geen bezwaar maken wanneer ik foto’s plaats waar zij ook op staan, maar van anderen weet ik het nog niet of weet ik dat ze het absoluut niet willen. Daarom zul je slechts weinig andere personen terug zien op de foto’s naast ‘me myself and I’ =P Ik zal dit soort berichtjes vanaf nu om de zoveel tijd plaatsen, ik denk dan aan één keer per 2 maanden. Deze blogs geef ik de naam ‘Nice memories’. Tot nu toe maak ik nog niet zo heel veel foto’s van alles wat ik mee maak (feestje, bezoek salon, event etc.). Soms neem ik wel mijn camera mee, maar dan vergeet ik vervolgens foto’s te maken haha. Maar dat komt dan gelukkig doordat het zo gezellig was dat je dan totaal niet nadenkt over dat je het wilt vastleggen voor later. Hier komt dus absoluut verandering in! Vooral sinds ik mijn spiegelreflex camera heb, lukt het mij al aardig om veel meer foto’s te maken =)

Kijk snel met mij mee naar leuke kiekjes van de afgelopen jaren…..

Juni 2006: Met mijn vriend op een golftournooi (de beker hadden we even voor het leuke plaatje geleend van een vriend haha).


December 2007: Het toetje dat ik maakte voor het kerstdiner van 2007. Erg lekker, deeg met citroencrème vulling (iets met oa. passie vrucht) en bovenop heerlijke frambozen.

Foto’s 2008


Bij vriendin Solange thuis. Nog even op de foto voordat ik weer naar huis ging na ons weekendje Haarlem waar zij woont.

Op de wintersport vakanties draag ik mijn haar vaak in twee staarten (of droeg eigenlijk, want dat doe ik niet meer zo vaak) of in een stevige vlecht (diagonaal). Zo blijft mijn haar de hele (sportieve) dag uit mijn gezicht. ’s Ochtends na het douchen of zwemmen al mijn haar invlechten en ik heb er de hele dag geen omkijken naar.

In de bar beneden in het hotel even een pooltje leggen.

Augustus: Sneekweek 2008!


Marnix Feesten 
(opleiding Pabo):

Juni: Op mijn kamertje op de Wittevrouwensingel (woon ik niet meer) heb ik vriendinnen Cathelijne en Sanne opgemaakt. Klaar voor het zomerse Marnix feest.

Juni: Met Cathelijne!

Augustus: Eindfeest tijdens de Introductie week samen met een commissiegenootje aan het werk achter de Sonnema bar.

Najaar: Samen met studievriendinnen Karen en bestie Cathelijne (ja Cath zul je veel zien op de foto’s van deze blogpost =D).

 Najaar: Gezellig met vriendinnen Graciela en Cathelijne bij mij thuis wijntjes drinken en gekke bekken trekken (webcam foto).


Foto 2009

 Zie hier het toetje dat ik gemaakt heb voor het kerstdiner in 2009. Al een stuk professioneler dan het toetje van het jaar ervoor, niet waar?

Foto’s 2010:


Februari: Wintersportvakantie! Samen met zuslief even op de foto met mooie ski’s van Kessler (deze skies worden veel gebruikt voor oa. de Olympische spelen).

 Juli: Mooi boeket gekregen van mijn vriend (toen 8 jaar samen).

Juli: Bij de kapper. Hij had krullen gezet met zo’n ouderwetse krultang (ijzer) om te laten zien hoe ik voor de bruiloft van mijn broer dat zelf zou kunnen doen. Het is niet helemaal gelukt zoals hij het had gedaan, maar ik heb uiteindelijk met mijn ijzeren Babyliss krultang toch iets van krullen kunnen produceren. Zie maar op de volgende foto voor het resultaat. Niet slecht al zeg ik het zelf. Het bleef alleen niet zo mooi zitten tot het einde van de dag. Nog maar meer oefenen dus voor meer krul en meer fixatie.

Augustus: In de kerk tijdens de bruiloft van mijn broer. Wat een prachtige dag was dat! Overal in Nederland regende het deze dag, behalve in Rotterdam! De kerkdienst was erg indrukwekkend en het bruidspaar was prachtig, echt een sprookjeshuwelijk =D


Vakantie Turkije met Solange:

Ik ken Solange al vanaf mijn 5e jaar en wij zijn op een heerlijke zonvakantie geweest naar Turkije. Lekker luieren op het strand. Voor mij voor het eerst in een All Inclusive hotel.

’s Avonds genoten we van het eten, eerst lekker een salade en daarna keuze genoeg om een lekker hoofdgerecht samen te stellen. Wat we als toetje aten, dat zie je verder op nog! We hebben erg gelachen iedere avond. Soms om de bediening en ook wel om de verschillende type mensen om ons heen. Om de rode wijn hebben we ook in een deuk gelegen. De witte wijn vonden we niet lekker, de rosé ook niet. Daarom zijn we rode wijn gaan drinken. Alleen was er een verschil tussen de flessen. De ene keer was de wijn heel licht van kleur en smaakte deze helemaal niet lekker en de andere keer was de wijn donker van kleur en was het prima. We probeerden de bediening uit te leggen dat de ene wijn van een oogst was die wij niet lekker vonden en de donkerdere wijn was van een oogst die juist wel lekker was. Probeer ze dat maar eens duidelijk te maken met hun gebrekkige Engels. Haha. Het was eerst een beetje irritant, maar al snel lagen we in een deuk en hadden we er meerdere malen de slappe lach om.

Elke avond een selectie van toetjes die we dan samen deelden. Zoveel keuze! Dan neem je toch gewoon van alles wat =)

Prachtige uitzicht vanuit onze hotelkamer! De zonsondergang. Wij hebben niet één keer bij het zwembad gelegen. Voorbij het bruggetje lag het privéstrand van het hotel, waar wij iedere ochtend heerlijk met een boekje/tijdschriften zijn gaan liggen tot in de namiddag, ideaal!

Verschillende avonden hebben we de ‘disco’ in het hotel ‘onveilig’ gemaakt. In het hotel zaten voornamelijk gezinnen. Het was daardoor erg stilletjes in de disco. Lekker veel ruimte dus voor ons om te dansen en leuke (en ook gekke) foto’s te maken.


Foto’s 2011

Februari: Met de verjaardag van vriendin Solange waren we in Amsterdam. Diner met de hele avond muziek, live! Echt een aanrader. En we hadden mazzel, want niemand minder dan Candy Dulfer was aanwezig. Zij treedt vaker op in dit restaurent, maar niet elke week. Candy Dulfer en Boris (van Idols) hier samen aan het jammen.

Diner met live muziek, Candy Dulfer!

 April: Buurmeisje/vriendin Lexy jarig! Gezellig vieren samen met andere vriendin Cathelijne.

Een mooie grote taart op mijn oma’s verjaardag (Omila), 90 jaar oud alweer! Dit was april 2011. Ze heeft helaas Alzheimer en weet daardoor niet zo goed meer wie wij (haar familie) allemaal zijn. Gelukkig krijgt ze goede medicijnen en super zorg en had ze het erg naar haar zin op haar surpise feest. Ze genoot en maakte een gelukkige indruk =)

Hier zie je mij lekker gek doen toen ik met mijn ouders en zus lekker een dagje met een sloep ging varen op de Loosdrechte Plassen. Wat hadden we toch een zalig voorjaar, net zomer!

Zo dat waren ze dan echt allemaal! Veel foto’s hè. Nu heb je een hoop meer gezien van mijn leven en misschien heb je me zelfs daardoor iets beter leren kennen. In de berichten die volgen van ‘Nice Memories: Looking Back’ zal ik wat meer recente foto’s plaatsen. Af en toe zal ik een reeks foto’s toevoegen met oude herinneringen. Laat even weten wat je van dit bericht vond. Waren het teveel foto’s? Natuurlijk zullen de volgende Nice memories minder foto’s bevatten. Dit was echt een terugblik op de afgelopen 5 jaar. Een paar mooie momenten die ik graag met jullie wilde delen. Veel blogs laten de laatste tijd foto’s uit hun hedendaagse leven. Ik vind dit altijd zulke berichten dat ik daarom op het idee kwam dit ook te gaan doen. Om meer van mezelf te laten zien wilde ik startten met een samenvatting van de afgelopen jaren. Het was voornamelijk vakantie foto achtige kiekjes. Voor de volgende Nice memories zullen er allerlei foto’s worden toegevoegd. Het zal niet elke maand gebeuren, maar gewoon zodra ik voldoende materiaal heb om op z’n minst een stuk of 15 foto’s met jullie te delen.

Vinden jullie het leuk dat ik Nice memories eenmaal per 2 maanden ga posten?

xoxo Fleur

Over fleursbeautytips

Student PABO (leerkracht basisonderwijs, 4e jaar) en mijn passie is visagie =)
Dit bericht werd geplaatst in Nice Memories, Persoonlijk en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Nice memories #1

 1. stylewithlove zegt:

  Leuke foto’s! Heb net zelf ook even al mijn mappen een beetje opgeruimd! Er komen dan altijd zoveel herinneringen naar boven!
  x

 2. Leuk is dat hè. Ik vind dat terug blikken altijd zo leuk. Heerlijk wegzwijmelen bij vakantie foto’s en weer opnieuw lachen om gekke bekken foto’s etc. Ik maak nooit albums, maar het wordt wel eens tijd dat ik alles echt goed ga ordenen en maar eens albums ga laten afdrukken. Dan kun je het doorbladeren op de ouderwetse manier. Heeft wel wat =)

 3. teddlicious zegt:

  Ik vind het altijd superleuk om een kijkje in iemands leven te nemen hihi!

  • Ja dat heb ik nou ook, ik kijk krijg naar dit soort berichten op andere blogs =) Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! Bedankt voor je reacties vandaag! =D

 4. Pingback: Recept #4: citroen-passievrucht taartje met frambozen (kerst toetje) | Fleur's Beauty Tips!

Reacties zijn gesloten.