The Bloggers List op I Love Fashion News!

I’m on the The Bloggers List

Kennen jullie de site van:
I LOVE FASHION NEWS & I LOVE BEAUTY NEWS? Nee? Nou dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen op hun site. Sinds vorig jaar volg ik hun site en ik vind hun nieuwtjes erg leuk om te lezen. Ik volg ze via twitter, waardoor ik elke dag alle nieuwe artikelen kan lezen. Zo handig die app van twitter op mijn iPhone. Op deze manier kan ik makkelijk klikken op de link van I LOVE FASHION / BEAUTY NEWS in hun tweets en kan ik waar en wanneer ik maar wil hun updates lezen.

Ze hebben sinds kort een overzicht op hun site waarop een heleboel leuke/hippe/interessante fashion en beauty bloggers op terug te vinden zijn. Nu ben ik enorm verheugd, want ik heb de eer dat ik sinds deze week in deze lijst ben opgenomen. Wauw! Bedankt I LOVE BEAUTY NEWS! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Er staan zo ontzettend veel leuke blogs tussen. Ik kon al snel een aantal toevoegen aan mijn Bloglovin’s volgerslist. Ik volgde nog maar weinig fashionbloggers, maar dankzij deze lijst wist ik een aantal goede te vinden.

Hier vind je het overzicht van de Fashion en Beautybloggers terug. Er staan ook een aantal webshops die blogs bijhouden bij, helemaal onderaan.

Hadden jullie de site van I LOVE FASHION NEWS / I LOVE BEAUTY NEWS al gevonden?

En hebben jullie net als ik nieuwe blogs ontdekt die jullie nu heel enthousiast zijn gaan volgen?

Over fleursbeautytips

Student PABO (leerkracht basisonderwijs, 4e jaar) en mijn passie is visagie =)
Dit bericht werd geplaatst in Fashion en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op The Bloggers List op I Love Fashion News!

  1. Elien zegt:

    ik ga eens kijken!

  2. J’adore ton blog , il est top!

Reacties zijn gesloten.