Interessante SALES van dit moment # 1

Op mijn site heb ik een aparte pagina voor de lopende sales, kortingsacties en kortingscodes (zie de zwarte menubalk bovenin), maar op dit moment zijn er zoveel interessante sales en kortingen, dat ik er een paar extra in het zonnetje wilde zetten. Vandaag zet ik de eerste voor jullie online.

Nu het zo regent de afgelopen twee dagen en het helaas niet heel veel beter zal worden, is er één voordeel … ‘elk voordeel heb zijn nadeel’. Op de Nederlandse stranden liggenzit er momenteel dan niet in, maar je kunt wel lekker warm binnen achter je pc online gaan shoppen. Je kunt natuurlijk ook naar de winkels toe, want niets is lekkerder dan na een paar uurtjes shoppen neer te ploffen in een lekkere stoel of bank in een warm eetcafé voor een warm kopje thee of koffie, de shoppingbags naast je voeten en gezellig kletsen met je vriendin, zus of moeder.

Benieuwd naar die interessante SALE waar ik het net nog over had…. klik dan op ‘Verder lezen’. Alvast heel veel shopplezier! En duimen dat de zomer weer terug komt =)

Gister en vandaag heb ik een goed zitten struinen op het web. Een aantal kledingstukken heb ik gevonden in de SALE die ik erg leuk vind, voor mezelf maar ook voor iemand anders. Niet alles is namelijk geschikt voor mijn figuur of vind ik leuk genoeg om te kopen, maar ziet er wel leuk uit. Klik hier voor de V&D webshop.

De selectie die ik heb gemaakt voor jullie:
N.B Niet alle maten zijn nog verkrijgbaar, daarvoor moet je even op de site kijken of anders naar winkel zelf gaan, want ze hebben daar ook rekken met de SALE.
Wil je weten wat de prijs is en welk merk precies, ga dan met je muis op de afbeelding staan, dan komt de informatie tevoorschijn.

Vesten die op allerlei manier te combineren zijn en bijna het hele jaar door te dragen:


Het tweede vest van rechts zou ik nooit op deze manier combineren. Ik zou er een effen shirt onder aantrekken dat een mooie diepe hals heeft. Rood draag ik sowieso eigenlijk nooit, volgens mij heb ik slechts twee rode kledindstukken en die draag ik amper. Bij een aantal kledingstukken zou ik het lint op een andere hoogte doen en misschien zelfs vervangen voor een riempje.

Leuke sportjacks van Puma:


Tops en blouses:


De meest linker top is momenteel best hip. Bekende Hollywood sterren worden er mee gespot. Het wordt niet gedragen met een blote buik zoals gedaan werd in de jaren ’90 maar met een hemd eronder. De blouse helemaal rechts zijn leuk om te combineren met een stoere spijkerbroek met bijv. boots. Met pumps kan ook heel goed om het juist sexy te maken. Zorg ervoor dat de blouse goed aansluit, het mag niet wijd zitten dit model, want dat maakt het te jongensachtig.

Leuke shorts en legging:

En dan nog jurken, het kledingstuk dat ik het allerliefste koop:

Zomers schoeisel mag natuurlijk niet ontbreken:

Tot slot ook nog accessoires die ook bij de SALE hoort:


Mochten jullie nog gaan shoppen bij de V&D nu met de SALE: heel veel shopplezier!

xoxo Fleur

Bron afbeeldingen: Site van de V&D

Over fleursbeautytips

Student PABO (leerkracht basisonderwijs, 4e jaar) en mijn passie is visagie =)
Dit bericht werd geplaatst in accessoires, Fashion, Jurkjes, Kortingen & Sales, schoenen en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Interessante SALES van dit moment # 1

  1. robin zegt:

    leuke dingetjes!

Reacties zijn gesloten.