Win een leuke shopping bag!

Zoals beloofd heb ik voor jullie een nieuwe winactie. Van de nieuwe webshop MOSHje mag ik een shoppingbag weggeven. Zaterdag was ik jarig en door deze winactie vier ik dat ook nog een beetje met jullie.

Allereerst wil ik jullie laten kennismaken met de leuke webshop MOSHje. Op onderstaande afbeelding kun je lezen wat voor een webshop het is en wat hun visie is. Je krijgt daardoor een impressie wat voor een producten je kunt kopen op hun site. Klik op ‘lees verder’ om alle informatie over MOSHje én de winactie te lezen en te zien!

Wat mag ik nu weggeven van MOSHje? Een van mijn lezers zal dmv deelname aan de winactie een shoppingbag winnen. Er zijn verschillende shoppingbags en omdat smaken nu eenmaal verschillen, mag de winnaar zelf kiezen welke shoppingbag zij het mooist/leukst vindt. Dat wordt nog lastig kiezen, want er zijn een heleboel leuke!

Kijk met me mee naar de foto’s om te zien hoe je de shoppingbag eruit ziet en werkt:
De shoppingbag/boodschappentas wordt op de site envirosax genoemd. Het is een tas gemaakt van een zeer licht materiaal en de tas is op te vouwen tot een klein rolletje met een sluiting en het past met gemak in een handtas. Ik heb de envirosax serie bloom en gebruik deze bijna elke dag. Wanneer ik boodschappen doe bij de supermarkt past alles erin en kan ik de tas over mijn schouder dragen, waardoor ik geen vermoeide armen krijg. Veel gemakkelijker, goedkoper en mileuvriendelijker dan iedere keer een tas te kopen van de plaatselijke supermarkt. De tas ziet er vrolijk en mooi uit waardoor het lopen met boodschappen een stuk minder vervelend wordt. Ik gebruik de tas ook wanneer ik ga shoppen. Bij het afrekenen bij de kassa zeg ik er tegenwoordig bij dat ik geen tasje hoef. Zo heb ik al mijn aankopen overzichtelijk in één tas en vind ik echt heel fijn. Kan ik ook geen tasje meer ergens vergeten of kwijt raken wanneer ik een dag shop.

Deze vrolijke gebloemde tas heb ik:

De winnaar mag helemaal zelf kiezen welke shoppingbag het gaat worden. Je kunt dan een keuze maken uit onderstaande tassen (de namen van de tassen zie je wanneer je met je muis op de foto komt):

Wat moet je doen om kans te maken?


De voorwaarden:

 1. Je schrijft in een reactie onderaan dit bericht dat je mee doet.
 2. Je geeft een geldig emailadres op in je reactie, niet in het bericht zelf, maar in de balk waar dat moet.
 3. Je woont in Nederland of België.
 4. Als je de winnaar bent, ontvang je een email met bericht. Ik verwacht dat je binnen 4 dagen hierop reageert, zoniet, dan zal ik een nieuwe winnaar moeten kiezen.
 5. Neem een kijkje op de site van de webshop MOSHje en geef dan je mening over de shop. Je kunt bijv. je mening geven over de lay-out, wat je van de producten vindt, of je vertelt ons wat je nog mist aan producten op de site. Zorg echt dat je een mening geeft, want is je deelname niet geldig. Vergeet dit laatste onderdeel (punt) niet toe te voegen aan je reactie!
 6. De winactie sluit over twee weken, geef je snel op want op 27 juli om 22:00 is de winactie gesloten. De winnaar wordt op 28 juli bekend gemaakt!

Voor één extra winkans moet je voldoen aan één of meer van onderstaande punten en geef aan in jouw deelname (je reactie) welke van deze acties je hebt ondernomen svp (anders lastig allemaal na te gaan voor mij):

 1. Twitter: heb je een twitteraccount? Dan RT je het volgende bericht en doe je ook wat in dit bericht staat (het volgen van MOSHje en mij etc.):
  WINACTIE! Volg @MOSHje_nl & @fleursbeautytip & RT & lees wat je moet doen om kans te maken op  SHOPPINGBAG! ~> http://wp.me/pUrCf-kU 
  Als je dit gedaan hebt, zet je de link van dit bericht in je reactie door te knippen en te plakken. Je klikt op de tijd onder het bericht dat je ge-RT’t hebt en dan komt dat bericht in een nieuwe pagina te staan. De link kun je nu knippen en plakken. Succes!
  (meerdere keren RT’en op verschillende dagen/momenten voor promotie van de winactie wordt erg op prijs gesteld :P)
 2. Facebook: heb je een facebookaccount? Like (vind ik leuk) dan de pagina van MOSHje via deze link en mijn pagina via deze link. Heb je nog geen facebookaccount? Heel gauw aanmaken dan, want hyves loopt echt leeg en op facebook heb je veel leuke manieren om met je vrienden te communiceren.
 3. Bloglovin’: heb je Bloglovin’? Volg dan mijn blog door op deze link te klikken en op ‘volgen’ te klikken. Daarna like het bericht, dat kan via de site zelf of via Bloglovin’.

De winnaar kies ik door iedere deelnemer een cijfer te geven (deelnemers met een extra winkans hebben daardoor 2 cijfers) en dan zal ik na het sluiten van de winactie de cijfers in een computerprogramma doen, waarna de computer random een cijfers kiest.

MOSHje en ik wensen alle deelnemers heel veel succes toe!

xoxo Fleur

Over fleursbeautytips

Student PABO (leerkracht basisonderwijs, 4e jaar) en mijn passie is visagie =)
Dit bericht werd geplaatst in Informatief, Winacties !!! en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

26 reacties op Win een leuke shopping bag!

 1. Tatjana zegt:

  Leuke winactie, alleen ik heb geen tas nodig hihi dus ik gun hem iemand anders die hem wel goed kan gebruiken!

 2. Lisa zegt:

  Hallo, ik doe mee aan deze leuke actie! Heb op de site van MOSHje gekeken en vind de site erg leuk ingedeeld. De hoofdpagina is nieuw en verfrissend. Als je op een van de plaatjes klikt krijg je een duidelijk overzicht van wat er allemaal te koop is 🙂 . Ideaal voor de online shoppers. Ik hoop dat ik de stijlvolle tas win! Zo niet, dan wens ik de winnaar veel plezier ermee! Groetjes, Lisa

 3. Christy zegt:

  Ik doe mee! Het eerste wat ik dacht toen ik op de site keek was dat het heel leuk en grappig is ingedeeld. Weer een wat anders! Ik vind de foto’s mooi en duidelijk en het is ook leuk dat ze verschillende dingen verkopen. Je vind er echt van alles!!!

  Groetjes, Christy.

 4. Elvira zegt:

  Ik wil graag meedoen, vind de tassen erg mooi en lijkt me handig dat je ze zo op kunt rollen. Ik heb de site bekeken en vind het er erg mooi en overzichtelijk uitzien. Eerst was ik bang dat ze alleen maar dure spullen zouden hebben, maar dat valt heel erg mee. Het enige ‘nadeel’ is dat ze er nog lang niet genoeg spullen op hebben staan! 😉

 5. Wat leuk dat jullie meedoen! Vergeten jullie alleen niet erbij te vermelden wanneer je een RT of andere Social Media gebruikt voor de extra winkans. Ik zie namelijk dat Elvira en Lisa het er niet in hebben vermeld, maar jullie hebben wel het bericht ge-RT’t. Misschien kunnen dat er nog bij zetten, want anders kan ik het niet meetellen….

 6. @danielle_1974 (twitter) / Danielle uit het Noorden (facebook) zegt:

  Wat een ontzettend leuke tassen zeg!!
  De startpaginga van MOSHjeh is qua indeling en foto’s al heel erg origineel en dat geeft ook goed de inhoud van de webshop weer. Ik zie een heleboel leuke originele cadeautjes voor een leuke prijs, dus ik zal de site zeker nog weer bezoeken. De Envirosaxtas Paris zou bv een heel leuk cadeautje zijn voor mijn zus want zij en haar mam hebben iets speciaals met Parijs (haar ringtone voor hem is ook zo’n Franse melodietje ; ) )
  Ik like op bloglovin, heb geretweet en het gedeeld op facebook.

 7. Peyton zegt:

  Ik doe mee! Ik heb je bericht geliked, ik volg je nu op Bloglovin & hier is mijn twit ; http://twitter.com/#!/Peytonsweet/status/91255836239863808
  Ik vind de startpagina heel goed gemaakt met al die mooie plaatjes.
  Als ik dan verder ga zijn alle spulletjes goed onderverdeeld onder verschillende categorieën, dus het ziet er netjes uit. Er zijn allemaal hele leuke spullen bij, dus ik ga zeker nog eens terugkijken.
  Groetjes, Peyton

 8. glimgirls zegt:

  Wauw, wat een geweldige winactie!
  Ik doe meteen mee 😉
  Het is net reclame tijdens mijn favoriete film, hét perfect moment om hier mijn reactie te typen 😉

  De voorwaarden:
  1. Ik heb een reactie geschreven
  2. Geldig emailadres: check 😀
  3. Ik woon zelfs in België en Nederland :p
  4.De 28 ben ik op vakantie, maar gelukkig ben ik de 30ste terug 🙂 Tijd genoeg dus, voor het geval ik een leuk mailtje zou moeten beantwoorden 😉
  5. Wauw! Eerlijk gezegd had ik nog nooit van de shop gehoord, maar deze ga ik zeker weten onthouden. Het ziet er zo mooi uit! En origineel! Echt één van de leukste shops die ik ooit heb gezien (qua lay-out). Qua items ben ik vooral fan van de tassen die er verkocht worden 🙂
  6. idem vier

  Voor één extra winkans heb ik over je actie getwitterd ( http://twitter.com/#!/Glimgirls/status/91254868332904448 ) en volg ik je op Bloglovin (omdat ik je volgende posts zeker niet wil missen)
  xoxo

 9. Monique zegt:

  Een gave actie en heb het bericht zeker geplaatst op twitter http://twitter.com/#!/geefnietop/status/91382551607914496 en geliked op facebook.De startpagina is het bezoeken zeker waard duidelijk en diverse mogelijkheden. Eigenlijk voor ieder wat wils.
  Groeten Monique

 10. Wat een leuke tas zeg. Ik doe graag mee.

  mijn mening over de webshop:
  Leuke en overzichtelijke site, maar naar mijn mening mag de layout wel wat vrolijker. (beetje veel wit). Ik vond de menu’s duidelijk en goed ingedeeld, alles makkelijk te vinden en te bekijken. Ik mis wel een optie om te zoeken op budget. Dus van laag naar hoog geprijsd of bijv. tot 25 euro, tot 50 euro, tot 75 euro ect 😉
  Verder dus leuke shopsite 😀 *mijn mening 😉

  Ik volg jullie beiden op twitter en Facebook, en heb geliked en getweet:
  https://twitter.com/#!/Joytjej/status/91382810304200704

  Ik heb volgde je al op Bloglovin en heb geliked 🙂

  Iedereen suc6!

 11. paulina zegt:

  wat een leuke schattige maar ook zo handige tas , ik vind die roze new york tas echt geweldig.
  ik volg en retweet en like (paulines benhetecht)
  want zo een leuke handige tas wil toch iedereen
  https://twitter.com/#!/paulinesssss/status/91396442085801985

  de website van moshje heel overzichtelijke leuke en orginele artikelen, voor iedereen is er wel wat te vinden. Uitstraling vrolijk en niet rommelig.

 12. Wat zijn ze mooie en origineel deze shoppingbags! ik zou er eerder mee naar het strand gaan dan er mijn boodschappen in doen haha! Ik follow, retweet op twitter, like en share op facebook en bloglovin met jullie mee! http://twitter.com/#!/soestermeid/status/91395684091166720

  over de webshop van MOSje : Wat een leuke hippe spulletjes! Op de openingssite kun je de categorieen kiezen, daar staat ook: ‘over de vloer’ Daar klikte ik als eerste op omdat ik geen idee had waar dat over ging, ik verwachtte iets van vloerbedekking. misschien de naam hiervan aanpassen? Ik heb zulke leuke dingen gezien op de site dat ie bij mijn favorieten staat nu, ik ga er zeker wat kopen voor mezelf en voor een vriendins verjaardag. Misschien ligt het aan mijn apple maar de vormgeving van de produkten, hoe de plaatjes op het scherm staan vind ik niet zo mooi, ik heb namelijk een groot wit vlak over na elk produkt, alsof er nog tekst of afbeelding geladen moet worden maar dat is niet zo, snap je wat ik bedoel? Er zou meer gebruik van de lege ruimte gemaakt moeten worden ;-D

 13. Cynthia Beekhof zegt:

  Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! Ennuh… Niet geschoten is altijd mis!

  Ik doe mee met deze actie en ik woon in Nederland!!

  Ik vind dat de shop leuke, hippe hebbedingetjes heeft. De keuze is bij sommige artikelen wat beperkt, bijvoorbeeld het behang. Maar ik zie dat er steeds meer nieuwe producten bij komen, dus ik houd deze site zeker in de gaten. Ander puntje is dat de site zelf een beetje sfeerloos is. De witte achtergrond is nogal kaal. Ik zou daar een leuke, niet al te drukke, achtergrond aan toevoegen. Wellicht iets wat lijkt op de print van metalen drinkfles “aqua skinny bloem”…?!

 14. michelle zegt:

  leuke winactie,
  ik heb op de site gekeken, en vind hem overzichtelijk en fijn.

 15. Tanja zegt:

  Leuke actie! Ik doe graag mee!
  Mijn mening over de website is over het algemeen erg leuk!
  Alleen staan alle artikelen per categorie onder elkaar! En niet bijvoorbeeld in een rijtje van 4 naast elkaar, en vervolgens weer een rij daaronder.
  Daardoor kijkt het wat rommelig en onoverzichtelijk, want er staan erg leuke artikelen op de site! (kan zijn dat ik dit misschien alleen zie, (lees reacties boven), maar dan zou de site misschien niet voor alle browsers hetzelfde zijn?)

  Verder heb ik beide “like” op Facebook, en ik heb getwitterd!

  Groetjes Tanja

 16. Elien zegt:

  erg leuke actie!! Ik doe zeker mee voor zo’n mooie tassen!!

  -Mijn mening over de site: Ik vind de lay out echt heel leuk en niet zo saai als bij vele webshops! Ze hebben ook erg leuke accessoires in hun assortiment (:
  -ik heb deze actie ook getweet: http://twitter.com/#!/2Elien/status/92354056911204352
  -ik heb jullie ook geliked op facebook: (Elien Van Echelpoel)
  -en als laatste volg ik je ook op Bloglovin’ en heb dit artikel geliked (:

  Groetjes, Elien
  Xx

 17. Leuke winactie.
  Ik heb de actie vermeld op twitter: http://twitter.com/#!/juliakuijpers/status/92663521078296577
  Geliked of facebook en bloglovin.
  De site van Mosje is heel duidelijk en overzichtelijk. En de spullen zijn heel mooi en in allerlei leuke categorieen.

 18. mabbina007 zegt:

  graag doe ik mee.Vind ze allemaal erg mooi en leuk maar ik val voor de Paris!

  Zie zoveel leuke dingen voorbij komen op de site, ojee, dat gaat me geld kosten. Wat leuk zou zijn als er wat meer aparte kadootjes voor kinderen op zouden staan. Ik word nl oma van mijn 1e kleinkind 😉
  Bloglovin en FB ook gedaan(snap niet dat ik je bij FB niet had toegevoegd,dacht van welk,heel vreemd.

 19. Stephanie zegt:

  Wat een leuke wedstrijd, ik doe zeker weten mee!
  Ik heb een kijkje genomen op de MOSHje site:
  +punt= Sowieso heel duidelijk met de plaatjes enz
  -punt= Een echte -punt kan ik het niet noemen misschien iets meer kleur op de achtergrond?

  Ik volg je op bloglovin en ik heb dit artikel geliked!

 20. kellylara zegt:

  Gave actie, heb aan alles meegedaan.
  Ben blij dat er nou eens een leuke shoppingbag komt ipv zwart met stippeltjes.
  Zien en gezien worden toch?

 21. Rachel zegt:

  Wat een superleuke winactie, zekerweten dat ik meedoe!
  1 Ja ik reageer met een reactie 🙂
  2 Yoo staat in de balk
  3 Ik woon in Nederland
  4 Waarschijnlijk reageer in binnen 2 minuten al
  5 Ik vind het super leuk bedacht en ook hoe ze zichzelf onderaan de informatie zetten: Iris creatief brein, Walter manusje van alles, dat vind ik super leuk bedacht en ook de producten zijn geweldig, ik denk dat ik er wel een keer iets ga bestellen!
  6 Ik heb gelukkig nog op tijd gereageerd 🙂

  Voor extra punten ook even de aandachtspunten beantwoorden:
  1 Ik heb helaas geen twitter
  2 Ik heb helaas geen facebook
  3 Ik volg je al op bloglovin en ik zal dit bericht ook zeker even liken!

  Nou dat was zeg maar een soort van mijn reactie! Ik hoop dat je uit al deze reacties een leuke winnares kan kiezen en nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  xx Rachel

 22. michelle zegt:

  ik volg je via faceboook, en bloglovin en heb dit artikel geliked!

 23. Te gek zeg Iris helemaal into the social media.

 24. Anoushka zegt:

  Ik vind dit een erg leuke actie, ik doe mee!
  De site van Moshje vind ik erg leuk, vooral omdat de producten zo divers zijn. Ook vind ik het erg handig dat de producten in hun eigen categorie staan, dan weet je gelijk waar je moet kijken.
  Wat ik wel iets minder vind is dat de producten onder elkaar staan in plaats van naast elkaar, dat vind ik iets onoverzichtelijker. Ook zou ik het leuk vinden als de layout wat meer kleur heeft.

  Ik heb je bericht op twitter geretweet: http://twitter.com/#!/Bok093/status/95533188696383488

 25. Pingback: En de winnaars zijn bekend! | Fleursbeautytips!

 26. MOSHje zegt:

  Wat leuk dat deze winactie van Fleursbeautytips zo enthousiast is ontvangen!
  Alle deelnemers hartelijk bedankt voor alle enthousiaste reacties, commentaren en tips. We gaan alles inventariseren en kijken wat we nog kunnen verbeteren 🙂
  En we wensen de winnares Christy heel veel plezier met de shoppingbag van haar keuze!

Reacties zijn gesloten.